пʼятницю, 9 червня 2017 р.

Хвилинки доброго настрою

Ця ідея на минулорічному Ярмарку була придбана у ЦБ ЦБС для дітей м. Ізмаїла відділом масової роботи та естетичного виховання - Хвилинки доброго настрою «Музичний ганочок».

Ця ідея була трансформована, так би мовити «осучаснена». Для її проведення була використана популярна на сьогодні форма гри – КВЕСТ. Отже, представляємо вам трансформовану ідею гру-квест «День мистецьких забавлянок». 
Ведучими квесту були героїні, які мають безпосереднє відношення до мистецтва – Нотка та Палітра. Всього квест налічував 5 станцій: «Театральна», «Музична», «Художня», «Мульти – Пульти» і «Танцювальна». Нотка і Палітра поділили дітей на 2 команди – «Нотка» і «Палітра». За картою маршруту команди мандрували мистецькими станціями і виконували тематичні завдання – на кожній станції по 3 завдання. До того ж, за правильно виконане завдання команди отримували смайлики та «кодові слова», з яких під кінець гри команди склали речення і дізналися, де на них чекає сюрприз. А підрахувавши кількість смайликів кожної команди, визначили переможця.











Дуже потішило те, що діти з задоволенням виконували завдання квесту, демонструючи непогану обізнаність у питаннях мистецтва. Цю гру ми запланували ще й на літні канікули, адже це одна з найвдаліших форм літніх розваг.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.