пʼятницю, 16 червня 2017 р.

"БібліоКре@тив-2017"

14-15 червня 2017 року в місті Ізмаїл (Одеська область) відбувся черговий, вже VIII Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій.
Господарі - бібліотекарі та юні читачі Ізмаїльської центральної бібліотеки для дітей - запросили учасників Ярмарку у театралізовану подорож "Книжковим королівством", разом із персонажами "Нарнії".
 
Розгадали усі загадки, виконали усі завдання - і здобули чарівний пароль, справжній ключ до успіху в бібліотечній роботі: 
Робоча частина розпочалась із теплих вітальних слів Сергія Львовича Баткіліна, заступника міського голови Ізмаїлу, і Сергія Аркадійовича Лузанова, начальника відділу культури міської ради,
 
і традиційного обміну вітальними словами й бібліотечними подарунками від гостей-учасників. 

Цього року у Ярмарку, до речі, вперше бере участь ЦБС для дітей міста Маріуполь - в особі її директора Юлії Станіславівни Василенко:
У робочій програмі першого дня "БібліоКре@тиву-2017" - виступи-презентації у форматі "Успіх року" та звіти про реалізацію ідей, придбаних на попередньому Ярмарку в Херсоні. (Презентації до виступів розміщені на сторінці Ізмаїльської ЦБ).
Величезне задоволення усі учасники Ярмарку отримали від перегляду вистави із репертуару бібліотечного театру книги - "Таємниці Тік-Така" (за п'єсою В.Орлова).



Далі буде.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.