25 червня, 2024

Згадати все! "БібліоКре@тив" на мапі України

На "часовій лінії" історії Міжрегіонального ярмарку інноваційних ідей бібліотек для дітей з'явилась 15-річна відмітка. Уперше такий Ярмарок відбувся у Херсоні в 2010 році, з ініціативи Херсонської обласної бібліотеки для дітей. Тоді ж і було вироблено основний формат фахового заходу: проведення його на базі бібліотек-співорганізаторів почергово та у формі «продажу-купівлі» інноваційних ідей, із зобов’язанням реалізувати «придбані» на Ярмарку розробки в своїх закладах. З легкої руки його співзасновників із часом додавались нові родзинки: рейтинг інновацій "Вибір року", презентація найбільш вдалих масштабних проєктів "Успіх року".

Естафету Ярмарку нині підхоплює вже нова генерація дитячих бібліотекарів. Народжуються й нові традиції, як от - організація Ярмарку бібліотекою-ювіляром 😉: у 2021-му своє 100-річчя відзначала "господиня" "БібліоКре@тиву" Миколаївська обласна бібліотека для дітей імені В.О.Лягіна, а цьогоріч - віковий ювілей у Бібліотеки імені Дніпрової Чайки.

Тож запрошуємо вас, колеги, помандрувати маршрутами "БібліоКре@тиву" й погортати сторінки його літопису, поділитись власними ярмарковими враженнями в коментарях:

Made with Padlet

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.