вівторок, 12 березня 2019 р.

«Шоколадна фабрика Віллі Вонки»


 

Жив собі бідний хлопчик, якому раз на рік, а саме на його день народження, дарували єдиний дарунок — маленький шоколадний батончик. Але хлопчик мав добре серце, і тому з ним трапляється неймовірна пригода, яка не залишила байдужими ні юних читачів, ні бібліотекарів, зокрема Каховського НВК «Гімназія – спеціалізована школа з поглибленим вивченням іноземних мов» Херсонської області, які створили медіагру 2-in-1 «Шоколадна фабрика Віллі Вонки» за книгою Роальда Дала «Чарлі й шоколадна фабрика» та представили її на Ярмарку «Бібліокре@тив – 2018».
Бібліотека-філія №5 ЦБС для дітей  м. Ізмаїл використала ідею колег і разом з читачами поринула у фантастичний «солодкий» світ. Під час гри діти розгадали ребус з ім’ям господаря шоколадної фабрики, правильно його «вдягнули» і намалювали, далі розв’язали анаграми імен героїв - власників золотих квитків, встановили відповідність між фото, ім’ям та характеристикою персонажа, познайомились з родиною Бакетів, наприклад, склали їх меню, встановили вік дідусів та бабусь, а також правильно відповіли на питання різноманітних вікторин за твором, порахували бали та ознайомилися з віртуальною  виставкою «Всі люблять Роальда Дала».













«Найсмачнішою» книжкою назвали твір англійського письменника й читачі бібліотеки-філії №3 ЦБС для дітей  м. Ізмаїл. Здійснити подорож у чарівний світ смаколиків діти змогли під час віртуальної екскурсії до львівського музею шоколаду. Виконуючи завдання медіагри, вони взяли участь у «солодких» конкурсах і розвагах: відповідали на питання про героїв казки, побували в ролі помічників Віллі Вонки, вивчили танець умпа-лумпів. Насамкінець хлопчики та дівчатка відвідали майстер-клас «Друге життя цукеркової обгортки».






Дякуємо колегам за чудову солодку ідею!


  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.