понеділок, 11 березня 2019 р.

Паркур-карта «Стрибай! Читай! Відпочивай! Відчуй себе аніматроніком!»



Паркур-карта «Стрибай! Читай! Відпочивай! Відчуй себе аніматроніком!», ідея якої була придбана у колег з Кременчуцької міської ЦБС для дітей, в дитячих бібліотеках м. Ізмаїл знайшла багато прихильників різних вікових категорій.
Хто ж захоче просто підійти до кафедри та повернути книжку, коли можна пройти незвичний квест? У бібліотеці-філії №4 таких відвідувачів тепер немає, навіть батьки наших читайликів не уникають можливості знову відчути себе дітьми! 






В бібліотеці-філії №3 незвичний літературно-спортивний маршрут запропонував непосидючим читайликам  як поодинці, так і групою  пройти паркур-картою, знайти  у «лабіринтах», «змійках», «класиках», «павутинках» записки та виконати завдання: рухатися далі можна лише за умови, якщо відповіді будуть правильними. Всім захотілося  і повеселитися, і перевірити свою ерудицію!






В Центральній дитячій бібліотеці паркур-карта «Стрибай! Читай! Відпочивай! Відчуй себе аніматроніком!» стала справжнім чарівним порталом до Країни ігор та розваг. Читачі отримали заряд бадьорості та позитиву під час бібліо-подорожі. На кожному кроці хлопчикам та дівчаткам траплялись різноманітні завдання та заплутані загадки. У найнесподіваніших куточках бібліотеки на них чекали таємничі силуети, за якими ховались літературні герої.
Спочатку читачі виконували завдання Аніматроніка: збирали  казкові артефакти та повертали їх книжковим героям. На абонементі  Пеппі Довгапанчоха пограла з  мандрівниками у гру за виставкою «Твої книжкові тезки». У читальній залі на усіх, хто пройшов заплутану павутину доріжок, чекала найкраща няня у світі Мері Поппінс з пізнавально-розважальною грою «Під парасолькою Оле-Лукойє». А у залі мистецтв чарівна Василина Премудра запропонувала дітям розгадати казкові кроссенси. За правильне виконання кожного завдання діти отримували від казкових героїв одну літеру. А у кінці гри, повернувшись до стартового пункту, хлопчики та дівчатка зібрали чарівне слово.









                 Дякуємо дитячим бібліотекарям м. Кременчук за чудову ідею!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.