вівторок, 3 квітня 2018 р.

Книжка, мама, тато, Я – ерудована сім’я

"Батьки і діти! Діти і батьки!
Нерозділиме і довічне коло.
Ми засіваємо житейське поле
І на день майбутній – на віки" 
Б.Олійник 


В рамках Тижня дитячого читання 1 квітня у День родинного спілкування в Молодшому відділі Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки зібралися читацькі родини аби влаштувати святкове ерудит-шоу. Формат проведення заходу був незвичний - інтелектуальний кроссенс-крос. (Кроссенс – це асоціативна головоломка нового покоління, ідею якої ми придбали у Ізмаїльської ЦБС під час ярмарку інновацій «Бібліокреатив-2017»). Дистанція, яку мали подолати учасники змагань, була нелегкою та повною різноманітних перешкод. Перешкодами були звичайно ж згадані кроссенси на різні теми «Спортивні», «Пісенні», «Літературні», «Історичні» «Природничі» та навіть «Кулінарні». Боротьба була запеклою, адже у кожної команди був свій погляд на встановлення взаємозв’язків у головоломках.







За результатами нашого кросу першими подолали дистанцію 3 родини, які і отримали дипломи переможців та подарунки. Решта учасників також були нагороджені дипломами з активну участь та заохочувальними призами.



Шановні батьки! Читайте своїм дітям, проводьте більше часу за інтелектуальними іграми, адже хвилини, проведені разом, надовго зберігаються у пам'яті, даруючи приємні спогади на все життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.