понеділок, 28 березня 2016 р.

Котовасія в бібліотеці

Справжня «котовасія» відбулася в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки останнього березневого недільного дня.

А почалося все так: дівчинка Соня, вклавши свого котика спати, прийшла до ... бібліотеки. І потрапила вона на свято в «Кицин дім». Її зустріли Кішка з однойменної книги та казкові коти: Леопольд, Матроскін, Учений.


Але все по-порядку.

Завершився фотоконкурс «Киці-муркиці та котики-муркотики» і прийшов час підвести його підсумки. Кіт Муркотун зібрав любителів-фотографів (всього 21), які надали на конкурс 48 робіт – фото своїх пухнастих улюбленців.








Оцінювало фотороботи компетентне журі, головою та почесним гостем заходу якого була Вікторія Курленко - президент Асоціації фелінологічних клубів України, експерт з усіх порід котів, ветеринарний лікар.


Вікторія Павлівна привітала учасників конкурсу. Всі конкурсанти отримали подарунки від пані Вікторії та дипломи у різних номінаціях:

- «Кото-книгоман» та «Котопоет»,

- «Кіт-скарбник» та «Кіт-мандрівник»,

- «Кращому вихователю кота-інтелектуала» та «Кращому тренеру котів»,

- «Пухнасте тріо» та «Охоронець сну»,

- «Як чупакабра перетворилася на Кнопочку», «Ми з тобою однієї крові» та ін.










Справжнім сюрпризом стало знайомство гостей з котом Марракеш екзотичної породи – бамбіно, якого принесла з собою Вікторія Павлівна.



Велика рожева зала цього дня зібрала більше 60 «котиків» та «киць», великих та малих, білих, чорних, смугастих, казкових та справжніх. Такого котячого зібрання ще не бачили стіни бібліотеки. Це справжній рекорд!

А ми дякуємо за цікаву ідею  інноваційного заходу «Шоу МЯУ Goes On»  Центральній бібліотеці Ізмаїльської МЦБС для дітей!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.