середу, 2 березня 2016 р.

Міжнародний день котів

1 березня для святкування Міжнародного Дня котів у котячо-дитячому балаганчику відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів ХОБД ім. Дніпрової Чайки зібралася весела та гамірлива компанія дітлахів. Ідея такого заходу була «куплена» на ярмарку інновацій у ЦБ Ізмаїльської МЦБС для дітей.

Цього дня гостей чекало багато розваг, які підготували для них Леопольд та Кіт учений. Об’єднавши дітей у команди, вони влаштували змагання на кращих котознавців.

На початку кожен учасник "отримав" котячі вуса, щоб бути схожим на цих милих створінь.



Учасники змагалися у танку хвостами створили котиків з повітряної кульки та влаштували голосні читання віршів про котів.




Під час відкриття книжкової виставки «Кіт у мішку» дітей чекав також сюрприз – це мішки з розвагами. Учасники змагань обирали один з мішків та виконували заховані в них завдання. На них чекала вікторина «Відомі коти», батл «Перетанцюй кота», загадки «Додай слівце» та інші цікавинки.

І, звичайно ж, не обійшлося без лялькової вистави-імпровізації.




Веселі посмішки та гарний настрій панував протягом всього заходу, але навіть після його закінчення дитячий галас продовжував наповнювати стіни бібліотеки.

Щонеділі у березні відбуватимуться розважальні програми у котячо-дитячому балаганчику, тож, пропонуємо слідкувати за їх перебігом на блозі новин ХОБД-NEWS.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.