середу, 5 листопада 2014 р.

Сторінками дитячих журналів мандрували та на чудеса полювали

«Полювання на чудеса» - таку назву мала ідея, яку відділ обслуговування читачів дошкільників та учнів 1-4 класів придбав у Голопристанської  ЦДБ.
Завітавши одного дня до бібліотеки, маленькі читачі звернули увагу на улюблених героїв, яскравий плакат-запрошення і з задоволенням включились в гру.

Діти із задоволенням читали книги, шукали чудеса, записували їх на сувої, малювали малюнки
до книг, в яких вони їх «вполювали» тощо. 
За знайдене чудо – кожен отримував мудрагельку. 
Влітку проект-гра «Полювання на чудеса» продовжився, оскільки він став одним із умов "Літнього чемпіоната читання - 2014». 

А ось гру – мандрівку «Сторінками дитячих журналів реальних і віртуальних» від кримських колег ми запропонували читачам здійснити планетою «Періодика».
 Мандрівники спочатку пройшли тест-випробування і лабіринт. Потім зустрілися з мешканцями планети: зіркою мудрості «Барвінок», природничою зіркою «Колосок», пізнавально-розважальними зірочками «Професор Крейд», «Куля», «Смайлик», розважальною – «ЧІЗ», і ювілейною – «Мурзилка».
Кожна зірочка підготувала дітям безліч цікавих завдань: кросворди, ігри, головоломки. Під час подорожі читачі дізналися, які журнали мають сайт, як його відшукати в  Інтернеті і почитати.
 На запитання «Які журнали кращі реальні чи віртуальні?» однозначної відповіді ніхто так і не дав. Та всі разом зробили висновок: реальні і віртуальні журнали чудово доповнюють один одного.

1 коментар:

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.