четвер, 15 травня 2014 р.

Майстер-класи у скайпі продовжуються!

Як уже відомо постійним нашим читачам, в бібліотеці завжди трапляються дива! Сьогодні у Міжнародний день сім’ї у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки зібралася дружна родина 6-а класу загальноосвітньої школи № 56 м. Херсона. Діти познайомилися з історією моди: як вона виникла і змінювалася, дізналися як не розгубитися в океані трендів. Актуальність цього питання сьогодні дуже важлива, адже підлітки – це особлива категорія споживачів модного одягу. Іноді дуже важко і практично неможливо зрозуміти  і догодити їхнім смакам.

Враховуючи, що мода для підлітків, це, перш за все, можливість самовираження в поєднанні зі зручністю, бібліотекарі підготували «модний гороскоп». Діти прослухали, які  особливості стилю має кожен зі знаків зодіаку, яку кольорову гаму та підходи до вибору моделей.




По-сімейному вийшла бесіда оn-line з молодим дизайнером одягу з Миколаєва Марією Середницькою. Розповідь про жіночий одяг Індії, звідки вона нещодавно повернулася, стала для дітей пізнавальною. А майстер-клас по зав'язуванню шарфів – справжнє відкриття для юних модниць та модників.



Діти підготували у подарунок Марії гарну пісню та ляльку з побажаннями добра і щастя.

P.S. Ідею проведення майстер-класів у Skypе ми придбали на ярмарку інноваційних ідей «Бібліокреатив-2013» у Полтавської обласної бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.