13 жовтня, 2024

Ключі від моєї суперсили. Бібліотерапевтичний квест

10 жовтня щорічно відзначається Всесвітній день психічного здоров’я. Ця календарна дата покликана звернути особливу увагу громадськості на проблеми, пов’язані з психічним здоров’ям сучасної людини, а також спрямована на підтримку осіб, які переживають скрутні часи та потребують допомоги фахівців, щоб впоратися з життєвими труднощами.

Особливої підтримки у цей день та інформаційної просвіти потребують діти, адже кожній особистості важливо з ранніх років навчитися зберігати стійкість та душевну рівновагу навіть у найскладніших ситуаціях.

А оскільки діти найкраще навчаються новим навичкам саме під час гри, то до цієї дати головна бібліотекарка читальної зали Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки провела для учнів 5-6-х класів Херсонської гімназії № 20 та Херсонської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №50 імені Романа Набєгова бібліотерапевтичний квест "Ключі від моєї сили".

Цей квест як інноваційна ідея Бібліотеки імені Дніпрової Чайки був презентований на "БібліоКре@тиві"-2024, здобув визнання колег і увійшов до числа розробок, відзначених дипломом "Вибір року".

Отож, запрошуємо ознайомитись із досвідом авторської реалізації цієї ідеї у форматі онлайн.

Читати далі.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.