вівторок, 6 лютого 2018 р.

«Зважені та начитані»

Сенсація! Бібліотекарі винайшли новий погляд на життя, відтепер зайві кілограми йдуть на користь. Та не ті кілограми, про які всі так переживають, а кілограми "книжкові". 
Сенсаційний винахід був представлен на «БібліоКре@тиві-2017» Миколаївською ОБД ім.В.О.Лягіна та "куплен" ЦБС для дітей м.Ізмаїл.

У бібліотеках-філіях № 3 та №4  ЦБС для дітей м.Ізмаїл на абонементі обслуговування учнів 5-9 класів стартували акції «Зважені та начитані» та  «Яка твоя книжкова вага». Читачам надається можливість отримати звання «найважчого серед читачів». На відміну від популярних телевізійних шоу, під час проведення даної акції, кілограми будуть не зайвими, а навпаки, дадуть можливість стати чемпіоном.


Умови акції дуже прості:
1.     Прийти до бібліотеки;
2.     Як завжди, обрати собі книжки для читання;
3.     Зважити обрані книги;
4.     Результат  записати до турнірної таблиці;
5.     Переможцями акції будуть ті, хто набере найбільшу книжкову вагу;
6.     Усі переможці отримають звання "Зважені та начитані".



Кожен відвідувач, що завітав до бібліотеки, має можливість взяти участь в акції. Акція проходить в рамках реалізації ідей «БібліоКре@тиву-2017» з січня по травень. Читачі із задоволенням самі зважують книги, які вони обрали для читання. Бібліотекарі ведуть облік ваги книг кожного, хто приймає участь в акції. Це буде чесне і відкрите змагання. 
Ми кажемо "так" зайвим книжковим кілограмам!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.