неділю, 3 липня 2016 р.

"БібліоКре@тив-2016". День другий, скадовський,...

...розпочався з цілковитої несподіванки - із оцих ось надзвичайно симпатичних і трішечки капосних мишенят, що полюбляють смачненькі цікавенькі книжечки:
Разом з добрим та розважливим Котом мишенята провели учасників Ярмарку по бібліотеці, допомагаючи команді бібліотекарів знайомити поважних гостей з усіма куточками книгозбірні та її найцікавішими доробками. Особливу увагу наші скадовські колеги приділили своїм соціальним програмам та участі у обласних проектах і акціях.
 
 
А лауреати четвертого обласного фестивалю бібліотечних волонтерських бригад "KsVolonterFest" навіть виконали "на біс" свою яскраву вокальну візитівку.

 
Робота за програмою Ярмарку продовжилась у читальній залі центральної бібліотеки Скадовської ЦБС - вітальним словом начальника відділу культури, молоді та спорту РДА Ольги Василівни Миронець.
Бібліотека як третє місце - тема виступу у рубриці "Успіх року" Ізмаїльської центральної бібліотеки міської ЦБС для дітей, Полтавська ОБД ім.Панаса Мирного презентувала як успіх року проекти в царині національно-патріотичного виховання, Миколаївська ОБД ім.В.Лягіна - серію заходів до літературних ювілеїв року, а Херсонська ОБД ім.Дніпрової Чайки - масштабний обласний проект - інтелектуальний турнір "Ігри патріотів Херсонщини".
"Продавали" свої ідеї на Ярмарку цього дня Національна бібліотека України для дітей, Полтавська ОБД ім.П.Мирного, Кременчуцька ЦБС для дітей та Миколаївська ОБД ім.В.Лягіна, що, окрім власних, привезла на Ярмарок також ідеї районних бібліотек для дітей своєї області.
 
 
Родзинкою дня став виступ Наталії Йосипівни Дзюби  (Національна бібліотека України для дітей) з панорамою світового досвіду щодо використання новинок інформаційно-комп'ютерних технологій в роботі бібліотек (тут можна переглянути презентацію до виступу).

Далі буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.