понеділок, 10 лютого 2014 р.

"Бібліошопінг" по-херсонськи

Придбані на минулорічному Ярмарку інновації не лежать у "довгій шухляді", а одна за одною впроваджуються "покупцями" у свою практику.
Настала черга й ідеї, яку презентувала Олена Леонідівна Романченко, заступник директора Миколаївської ОБД ім. В. Лягіна. Учасники "БібліоКре@тиву-2013" напевно пригадають, що у її виступі "ЛібМоб" була представленга ціла низка креативних розробок та методик. Фахівцям відділу естетичного виховання Херсонської ОБД ім. Дніпрової Чайки припала до душі одна з них - "Бібліошопінг".
"Торгувати" ж вирішили одразу і порадами до читання, й ідеями до художньої творчості. 
А з наближенням Дня Святого Валентина "бібліошопінг" набув особливого передсвятково-креативного змісту. Адже так хочеться, щоб свято було веселим та незабутнім. 
Отож учасники бібліотечної студії творчого самовираження «Мій світ», готуючись до свята заздалегідь, скористались можливостями незвичайного "шопінгу". Софійка запропонувала своїм друзям "купити" у неї ідею, як зробити листівку-валентинку:

А знайшла вона і цю, і безліч інших ідей у книзі Юлії Катіної «Подарки ко Дню святого Валентина». Цікавою була презентація книги, яку підготувала Софійка, тож її "товар" купили усі присутні! А що з цього вийшло - здогадайтесь :) . Гадаємо, що друзі та рідні будуть задоволені такими оригінальними подарунками.




Ідея «Бібліошопінгу» сподобалася не лише бібліотекарям, як гарний спосіб прорекламувати книгу, а й учасникам студії «Мій світ» - як гарний спосіб поспілкуватися з друзями та обговорити цікаву книгу. Саме тому заняття студії "Мій світ" тепер завжди починатимуться із «продажу-покупки» ідей створення власного шедевру, віднайдених на сторінках книг та журналів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.