суботу, 20 червня 2015 р.

Ярмаркові ідеї "БібліоКре@тиву-2015"

18-19 червня відбувся 6-й Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій. Цьогорічний організатор Ярмарку - Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.Лягіна, а учасниками стали: Національна бібліотека України для дітей, Херсонська ОБД ім. Дніпрової Чайки та дитячі і шкільні бібліотеки нашої області, Полтавська ОБД ім. П.Мирного, Ізмаїльська центральна бібліотека для дітей (Одеська область) і, звичайно, дитячі та шкільні бібліотеки Миколаївщини, а також Науково-педагогічна бібліотека м.Миколаєва. 
У рубриці "Банк інновацій" , за домовленістю між учасниками Ярмарку, вже зараз публікуємо повний перелік інновацій, "виставлених на продаж". Майже всі вони знайшли своїх "покупців", але ще не пізно (протягом тижня-двох, до остаточного узгодження протоколу) заявити про своє бажання реалізувати ту чи іншу ідею, - також і бібліотекам із регіонів-учасників, що не мали можливості цього разу взяти "очну" участь у Ярмарку.
Нагадуємо, що презентації всіх "ярмаркових" ідей бібліотеки-учасниці по можливості вистявляють у відкритому доступі у цій же рубриці "Банк інновацій" - там незабаром будуть розміщені всі презентаційні матеріали цьогорічного Ярмарку. Про бажання "закупити" (тобто взяти до впровадження у своїй бібліотеці, у тотожному чи модифікованому варіанті), повідомляйте, будь ласка, на електронні адреси обласних бібліотек-співзасновниць Ярмарку - Херсонської ОБД ім. Дніпрової Чайки та Миколаївської ОБД ім. В.Лягіна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.