суботу, 23 червня 2018 р.

У Полтаві відбувся IX Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій "Бібліокре@тив-2018"

19-21 червня 2018 року на базі  Полтавської обласної  бібліотеки для дітей ім. Панаса Мирного   відбувся IX Міжрегіональний ярмарок бібліотечних інновацій "Бібліокре@тив-2018".
Професійний форум пройшов під егідою Української асоціації працівників бібліотек для дітей та за підтримки Департаменту культури і туризму Полтавської обласної державної адміністрації.  Проведення заходу такого формату  сприяє активізації взаємодії дитячих бібліотек для ефективного просування інноваційних послуг, удосконалення, вивчення та обміну досвідом на допомогу підтримці і просуванню читання як основи всебічного розвитку дітей.
Участь у Ярмарку взяли:  Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей, заслужений працівник культури України, президент Української асоціації працівників бібліотек для дітей Алла Іванівна Гордієнко, провідні фахівці Національної бібліотеки України для дітей, ряду дитячих та шкільних бібліотек Херсонської, Миколаївської, Одеської (м.Ізмаїл), Полтавської (м.Полтава, м.Кременчук), Донецької (м.Маріуполь, м.Краматорськ), Кіровоградської, Запорізької та Харківської  областей.
Під час офіційного відкриття форуму з вітальними словами до його учасників звернулися  директор Департаменту культури і туризму  Полтавської облдержадміністрації Валентина Володимирівна Вождаєнко, Алла Іванівна Гордієнко та директор ПОБД ім. Панаса Мирного Лариса Іванівна Митрофанова. 
Полтавська обласна бібліотека для дітей  ім. Панаса Мирного є учасником Ярмарку з 2013 року, а базою для його проведення у 2018 році стала вдруге. Протягом трьох днів кожна бібліотека-учасниця "виставляла на продаж" та "купувала" у колег креативні ідеї; звітувала про реалізацію придбаних  минулого року; ділилася "успіхом року" – найбільш вдалими реалізованими проектами. А  ще бібліотекарі ознайомилися з роботою Полтавської обласної дитячої книгозбірні, бібліотек Кременчуцької міської ЦБС для дітей, відвідали музеї та історичні пам’ятки і місця Полтави.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.