середу, 7 червня 2017 р.

Миколаївські сутінки у стилі Smart

Ніші бібліотечні сутінки були реалізовані у відділі обслуговування учнів 5-9 класів у двох тематичних напрямках. Заходи проходили на площі всього відділу, але, на жаль, ми не відтворили ідею повністю відповідно до оригіналу. Але бібліотечні сутінки, як зажди, це довгоочікувана подія для дітей, і взяти участь у заході виявилось багато охочих.

«Чисто англійський детектив і всі, всі, всі…» - гра-квест на знання літератури детективної тематики і її авторів. За легендою, учасники гри повинні були знайти Шерлока Холмса, якого «викрали» невідомі. У сутінковий час багато завдань дітям довелося виконувати з ліхтариками. Усе закінчилося Happy-end-ом – великого детектива Шерлока Холмса було знайдено! Йому сподобалися детективні навички дітей, і він залюбки запросив їх стати членами клубу юних детективів та вручив їм пам’ятні медалі. 

Наступні сутінки проводились у рамках Всесвітньої акції #HarryPotterBookNight2017 під назвою «Ніч у стилі Гаррі Поттера». Юні мандрівники допомагали повернутися Гаррі Поттеру на сторінки своїх книжок, граючи у захопливу квест-гру. Під час розгадування таємниць діти мали змогу ознайомитись з багатьма серіями книжок жанру фентезі та з їх головними героями. На юних читачів чекали цікаві ребуси, несподівані шифровки, чудернацькі загадки, рухливі ігри: «Годинник чи ні?», «Розплутай коло» та багато інших пригод.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.