вівторок, 13 вересня 2016 р.

«Захоплюючий English з Вінні-Пухом»

Рік англійської мови триває! А разом з ним продовжуються заходи в центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів», на яких діти, граючись, вивчають англійську мову. І нещодавно Херсонською обласною бібліотекою для дітей ім. Дніпрової Чайки була реалізована одна з ідей полтавських колег (Книжковий сад «English around us»), яка була придбана на Міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій «БібліоКре@тив - 2016».

Мета цієї ідеї полягає в популяризації книг англійською мовою, залученні користувачів до читання англійської літератури, активізації масової роботи в напрямку вивчення англійської серед дітей дошкільного та молодшого шкільного віку.




На зустріч до молодшої групи «English Club» та їх батьків завітав відомий та кумедний персонаж – Вінні-Пух, який чемно запросив всіх присутніх на лялькову виставу в свій чарівний ліс. Цього разу він був напрочуд кмітливим, дотепним і спілкувався з усіма двома мовами – англійською та українською.




Вінні в ігровій формі запропонував дітям спочатку пригадати своїх друзів - тварин, потім наповнити порожній горщик овочами та фруктами і, завдяки повітряним різнокольоровим кулькам, назвати улюблені кольори П'ятачка, Тигра, Кролика, які дружньою компанією вирушали на день народження до Віслючка.




Також присутні мали змогу відчути себе справжніми акторами – обравши певного персонажа казки, від його імені розповісти на англійській мові про захоплення та уподобання цього персонажа.



Така двомовна вистава сприяла знайомству з новими англійськими словами і виразами, повторенню вже раніше відомого матеріалу та популяризації книжкового фонду (зокрема казок) сектору документів іноземними мовами Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки.


Діти і батьки залишилися в захваті від незвичайної форми проведення заходу. Дякуємо Полтавській обласній бібліотеці для дітей ім. Панаса Мирного за чудову ідею, яку ми будемо використовувати ще не одноразово у майбутньому!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.