понеділок, 26 вересня 2016 р.

«Херсон: краплинки історії»

17 вересня наш рідний Херсон святкував свій День Народження. 238 років - значна дорога у більш ніж 2 століття. 

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки завжди серед перших, хто підтримує юне покоління у прагненні до покращення життя та розвитку соціально-активної та культурної особистості. Тож, саме до дня міста працівниками книгозбірні проведено низку цікавих та патріотичних заходів.

Інтернет-центр, в свою чергу, запропонував сховатись під яскравою парасолькою та показати свої знання у діалозі – «Херсон: краплинки історії». А «краплинки» ці були не лише цікаві та пізнавальні, деякі з них потребували активності і вміння швидко зосереджуватись. Наша «бібліокреативна парасолька» стане в нагоді усім, хто забажає перевірити свої знання про рідний Херсон.




А після перевірки своїх знань учні залюбки потанцювали під запальні танці, що дарує сучасний X-box. Неймовірно захоплива зустріч сподобалась і бібліотекарям і маленьким гостям.

Маємо надію, що це не остання наша зустріч і ми ще не раз зустрінемось під нашою "парасолькою". Пам’ятайте, Херсон починається з кожного із нас!


До речі, наша парасолька, що так сподобалась дітям, створена за ідеєю Полтавської ОБД «Тематична інформ-парасолька». Це інноваційна та авторська розробка, що була представлена "на продаж" на міжрегіональному ярмарку бібліотечних інновацій у Херсоні в 2016 році.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Дякуємо! Ваш коментар буде опубліковано після перегляду модератором.

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.